O NAS

Panakea d.o.o. smo slovensko podjetje, ustanovljeno leta 2004. Tržimo izbrana prehranska dopolnila, medicinske pripomočke in kozmetiko. Tesno smo povezani s podjetjem Medicinalis, prodajamo pa tudi izdelke blagovnih znamk New Nordic, FittyDent in AirmenBeans. Vse svoje izdelke prodajamo v lekarnah, specializiranih trgovinah, Sanolaborju ter preko spleta oz. svoje spletne trgovine. Naš strokovno usposobljen kader skrbi za stalno izobraževanje farmacevtov in ostalega prodajnega osebja.

POSLANSTVO

Naše poslanstvo je omogočanje boljše
kakovosti življenja vsem, ki skrbijo za
svoje zdravje.

V sodelovanju s strokovnjaki iz tujine
strokovna skupina podjetja sledi
novostim s področja znanosti,
medicine in nutricionizma.

SKRBIMO ZA VREDNOTE

Zaposlujemo sodelavce z različimi znanji, ki v timskem delu in odličnem poslovnem okolju ter delovnemu vzdušju ustvarjajo nove ideje. Naše vrednote so verodostojnost, inovativnost, kreativnost in timsko delo. Skrbimo za profesionalen odnos z našimi poslovnimi partnerji in preseganje pričakovanj naših strank. Sodelujemo povezano s kupci, se odzivamo na njihove potrebe in želje. Redno smo vam na voljo na naši brezplačni telefonski številki 080 50 02 in vam pomagamo s strokovnimi nasveti.

KVALITETA

Vsi naši izdelki vsebujejo učinkovito in inovativno kombinacjo sestavin, surovine zanje pa so kupljene izključno na evropskem trgu ali v Novi Zelandiji. Kakovost vseh izdelkov je testirana ob farmacevtskem nadzoru glede čistosti in sestave. Sestavinam se sledi vse od razvoja, izdelave in do končnega izdelka. Vse izdelke predložimo odgovornim agencijam oz. ustanovam za zdravila, prehranska dopolnila in medicinske pripomočke ter skrbimo za skladnost izdelkov z zakonodajo.

PROIZVODNJA

Vsi naši izdelki so proizvedeni v EU pod strogimi GMP in ISO standardi.

ZAKAJ NAM LAHKO ZAUPATE

PRODAJNA MESTA

Vsi naši izdelki so na voljo:

Če v lekarni oz. Sanolaborju želenega izdelka nimajo na zalogi, prosite farmacevta, da izdelek naroči.

BLAGOVNE ZNAMKE

Medicinalis

Medicinalis GmbH in Panakea d.o.o. sta sorodni podjetji specializirani za razvoj in proizvodnjo vrhunskih prehranskih dopolnil in medicinskih pripomočkov. Podjetji sodelujeta med sabo in razvijata izdelke na podlagi najnovejših raziskav ter se hitro prilagajata trgu.

Medicinalis+ je zaščitena blagovna znamka podjetja Medicinalis, ki ponuja viskoko kakovostne izdelke, katerih delovanje in sestava temeljita na podlagi najnovejših razpoložljivih raziskav. Na trgu je prisotna že več kot 16 let, izdelki pa so na voljo v več kot 25 državah po vsem svetu. Vsi Medicinalis+ izdelki imajo učinkovito formulacijo in inovativno kombinacijo sestavin. Izbira surovin temelji na njihovi čistosti in varnosti. Vse aktivne sestavine so visoko biološko razpoložljive in klinično preizkušene. Izdelki ne vsebujejo konzervansov, umetnih barvil in arom ter so izdelani živalim prijazno.

New Nordic

New Nordic je švedsko podjetje z edinstvenim znanjem o zdravilnih rastlinah, ki razvija in trži učinkovita zeliščna prehranska dopolnila ter kozmetiko, da zadovolji posebne zdravstvene in lepotne potrebe. Njihov prelomni pristop je najti rastlinske sestavine, ki lahko aktivirajo življenjske procese ter nas s staranjem ohranjajo vitalne in lepe. Izdelke tržijo pod blagovno znamko New Nordic vse večjemu številu ljudi po vsem svetu. Strast v New Nordicu je pomagati posameznikom živeti boljše in bolj zdravo življenje. Izdelki New Nordic so prejeli številne nagrade in priznanja mednarodnih industrijskih organizacij. V zadnjih letih je podjetje doseglo vodilni status v kategoriji »Lepota od znotraj« – hitro rastočem sektorju po vsem svetu.

FittyDent

FittyDent je avstrijsko podjetje, ustanovljeno leta 1982. Specializirani sm za proizvodnjo in trženje unikatnih izdelkov za nego zobnih protez in higieno ustne votline. Že več kot tri desetletja zasledujejo njihov glavni cilj: nosilcem protez zagotoviti občutek svobode in varnosti, ki bistveno izboljša njihovo kakovost življenja! FittyDent glavna linija izdelkov je sistem za lepljenje zobnih protez, ki je bil razvit v tesnem sodelovanju z zobozdravniki in zobnimi univerzami. Njihova korporativna filozofija bo še naprej: FittyDent izboljšuje kakovost življenja uporabnikov protez! Predani so raziskavam in razvoju, da bi še naprej izpolnjeval zahteve svojih strank. Njihov cilj je razširiti svetovni izvoz in paleto izdelkov z novimi in inovativnimi izdelki.

KONTAKT

PANAKEA d.o.o.
Cesta v Gorice 2b
1000 Ljubljana

Telefon: 080 50 02
E-naslov: info@panakea.net

Davčna številka SI: 38517582
Matična številka: 1978748000

Podjetje je vpisano v registrski organ AJPES, izpostava Ljubljana, dne 14.7.2004, pod zaporedno številko vpisa 102-03-4219/2004.

Podjetje Panakea d.o.o. je mlado, uspešno podjetje, ki se ukvarja s prodajo farmacevtskih in kozmetičnih izdelkov v vseh lekarnah in specializiranih trgovinah po Sloveniji.