Neuronal® – Naravna pomoč živčevju

Neuronal® je inovativno prehransko dopolnilo, ki je zasnovano za normalizacijo delovanja živčnega sistema. Sestavljajo ga nukleotidi, gradniki DNK in RNK ter ključni vitamini B-kompleksa. V sinergiji ti učinkovini izboljšata delovanje organizma ter blagodejno vplivata na živčevje. Z znanstveno dokazanimi rezultati in 100% garancijo na zadovoljstvo je Neuronal® prava izbira za vse, ki iščejo pomoč pri težavah z živčevjem (mravljinčenje, zbadanje v zapestju, …).

Ključni vitamini B-kompleksa za optimalno delovanje telesa

Neuronal® vsebuje vitamine B-kompleksa, ki igrajo ključno vlogo pri normalnem delovanju živčnega sistema. Vključeni so tiamin, niacin, vitamin B6, folna kislina in vitamin B12, saj gre za vitamine, ki zagotovijo celovito podporo telesu ter pomagajo pri funkciji delitve celic in pri izboljšanju celične presnove.

Nukleotidi: gradniki genetskega materiala

Nukleotidi so ključni gradniki DNK in RNK in so bistveni za številne biokemične procese v naših celicah. Neuronal® se od ostalih dodatkov razlikuje ravno po tem, da vsebuje nukleotide, ki so pri določenih motnjah ključni za obnovo genetskega materiala in pravilno delovanje živcev.

Poskrbite za periferno živčevje

Periferno živčevje je “vmesnik” med možgani in telesom. Neuronal® je zasnovan tako, da pomaga pri obnavljanju perifernih živcev. Okvara perifernega živčevja se lahko pozna kot mravljičenje, napetosti ali zbadanje v okončinah našega telesa. Ta sestavina pomaga pri regeneraciji mielinske ovojnice, ki ščiti živčevje.

Neuronal®: klinično preizkušen

Številne klinične študije so potrdile pozitiven učinek Neuronala® pri lajšanju težav, povezanih s hrbtenico in živci. Uporabniki poročajo o izboljšanju gibljivosti in zmanjšanju nelagodja. Ti občutki so bili tudi statistično in znanstveno rigorozno raziskavo potrjeni.

Naravne sestavine brez stranskih učinkov

Neuronal® ponuja dolgoročno podporo organizmu brez stranskih učinkov. Vsebuje naravne sestavine, ki smo jih skrbno izbrali ravno zaradi njihove varnosti in učinkovitosti. Želimo, da je Neuronal® vaš vsakdanji popotnik ter da ga lahko uživajo čisto vsi, ne glede na vaše telesne omejitve.

Zmogljiva formula za dolgoročno dobro počutje

Srce formule Neuronal® je patentiran kompleks NCFR-6, ki združuje moč nukleotidov in vitaminov B-kompleksa. Ta močna kombinacija je ključna pri dolgoročni podpori organizma in pomaga pri premagovanju težav, povezanih z živčevjem.

Neuronal®: naravno lajšanje nelagodij

Za vse, ki se soočate z mravljinčenjem, nelagodjem v zapestju ali drugimi težavami z živčevjem, je Neuronal® rešitev, ki jo morate preizkusiti. Naši uporabniki poročajo o izboljšanju tovrstnih težav in svoje stanje celo vzdržujejo, ko jemljejo Neuronal®.

Preprosta uporaba 

Neuronal® je zapakiran v kapsulah in potisnem ovoju. To smo izbrali, saj so kapsule najbolj potenten način uživanja učinkovin, zato za prvi občutek izboljšanja zadostuje že 20 kapsul (manj kot 1 mesec). 

Zaključek: poskrbite za svoj živčni sistem z Neuronal®

Normalizirajte delovanje živčnega sistema in olajšajte težave z živčevjem. Neuronal® je prava izbira za vse, ki iščejo naravne sestavine z dokazano učinkovitostjo, ki nimajo znanih stranskih učinkov. Izberite prehransko dopolnilo, ki naslovi vzrok vaših težav in ne samo simptomov. 

Vašega živični sistem je ključnega pomena za celotno dobro počutje in vitalnost. Začnite skrbeti za svoje živčje danes in izkusite razliko že po nekaj kapsulah Neuronala®.

Pomagajte svojemu živčevju