Lyprinol® – rešitev za težave s sklepi

Uvod v Lyprinol

Lyprinol je naravno prehransko dopolnilo, ki ponuja znanstveno dokazano pomoč pri težavah s sklepi. Več kot 30 različnih omega-3 maščobnih kislin učinkuje na počutje sklepov, izboljša lubrikacijo in pomaga pri ostalih povezanih težavah. Namesto ribjega olja se ključne sestavine pridobivajo iz novozelandskih zelenoustih školjk, ki so gojene v čistem in naravnem okolju, obenem je pa pridobivanje olja urejeno po etičnih standardih. Lyprinol® je patentirana rešitev za vse, ki se soočajo s težavami sklepov, kot so npr. kolena, kolki, komolci in podobno.

Zakaj izbrati Lyprinol?

Izdelek ne vsebuje nobenih sintetičnih snovi in je brez znanih stranskih učinkov. To omogoča dolgotrajno varno uporabo, obenem pa nudimo tudi 100% garancijo na zadovoljstvo, če ne opazite izboljšanja po nekaj mesecih. Od ostalih dopolnil se razlikuje, saj vsebuje učinkovino PCSO-524®, zaradi česar je tudi do 125-krat močnejši od ostalih dopolnil prahu zelenouste školjke.

Znanstveno podprt učinek na sklepe

Več znanstvenih raziskav potrjuje učinek Lyprinola® pri lajšanju neprijetnosti v sklepih, vezivnem tkivu in mišicah, ne da bi pri tem dražil želodčno sluznico ali povzročal kakršnekoli neželene stranske učinke.

Redke omega-3 maščobne kisline, učinkovina Lyprinola®:

Zelenouste školjke, iz katerih pridobivamo Lyprinol®, so znane po svoji bogati vsebnosti glukozaminov in redke matrice omega-3 maščobnih kislin, ki jih ne boste odkrili v nobenem drugem podobnem dopolnilu.

Kako omega-3 maščobne kisline vplivajo na sklepe

Omega-3 maščobne kisline so ključne za dobro počutje in normalno delovanje organizma. V sodobni prehrani so bolj pogoste omega-6 maščobne kisline, kar lahko sčasoma vodi do neravnovesja. Lyprinol® smo zato zasnovali tako, da vsebuje tudi redke omega-3 maščobe, ki podpirajo počutje sklepov.

Trajnostna pridobitev in proizvodnja

Lyprinol® pridobivamo iz zelenoustih školjk, gojenih v kristalno čistih vodah Nove Zelandije z minimalnim negativnim vplivom na okolje. Patentiran proizvodni postopek zagotavlja visoko čistost in ohranja učinkovitost dopolnilka tudi dolgo za tem, ko so že zapakirani.

Lyprinol® Advanced: Naslednji nivo dopolnil

Lyprinol® Advanced je izboljšana različica Lyprinola®, saj združuje PCSO-524® z dodatkom krilovega olja, astaksantina in fosfolipidov za hitrejšo in učinkovitejšo absorpcijo glavnih učinkovin za boljše počutje naših sklepov.

ESPO-572®: Sinergijski učinek za boljše rezultate

ESPO-572® je patentirana učinkovina v Lyprinol® Advanced. Od Lyprinola® se razlikuje po tem, da vsebuje poleg izvlečka zelenouste školjke tudi izvleček antarktičnega krila, kar mu omogoča močnejše in hitrejše delovanje.

Antarktični kril in astaksantin

Dodatki antarktičnega krila zagotovijo astaksantin v Lyprinol® Advanced, kar je najbolj potentnih antioksidantov z edinstvenimi koristi za počutje sklepov. Poleg zaščite sklepom nudi tudi dodatno zaščito pred oksidativnim stresom.

Kako Lyprinol® učinkuje na sklepe

Zaradi svoje bogate sestave omega-3 maščobnih kislin, Lyprinol® deluje kot agent, ki pomga pri zmanjšanju oteklin in nelagodja v sklepih. Vzdrževanje ustreznega stanja je še posebej pomembno pri osebah s kroničnimi stanji, kjer je ohranjanje sklepov ključnega pomena za kakovostno življenj.

Lyprinol® kot del dnevne prehrane

Z Lyprinolom ali Lyprinol® Advanced pomagate zagotoviti, da vaše telo prejme vse potrebne omega-3 maščobne kisline, ki podpirajo sklepe in izboljšajo vaše splošno počutje. 

Zakaj izbrati Lyprinol®?

Lyprinol® in Lyprinol® Advanced za podporo sklepov je odlična odločitev za vse, ki iščejo naravno in znanstveno podprto rešitev. Z edinstveno kombinacijo naravnih sestavin, patentirano formulo in trajnostno prakso, se Lyprinol® pozicionira kot vodilno prehransko dopolnilo na trgu za pomoč pri najpogostejših težavah s sklepi.

Kako začeti z Lyprinolom®

Uporabe Lyprinola® je preprosta. Na začetku priporočamo do dve kapsuli na dan, ko pa se stanje izboljša, pa ga vzdržujete z eno kapsulo. Če uporabljate Lyprinol® Advanced, zadostuje že od začetka samo ena kapsula. Za najboljše rezultate je seveda pomembno tudi ohranjanje uravnotežene prehrane in redna telesna aktivnost.

Lyprinol® ni samo dopolnilo; je vaš partner, ki skrbi za vaše sklepe. Ostanite aktivni in uživajte v življenju brez omejitev. Izberite Lyprinol® ali Lyprinol® Advanced ter si zagotovite naravno podporo za svoje sklepe že danes.

Preizkusite Lyprinol®