Slovensko podjetje, ustanovljeno za proizvodnjo prehranskih dopolnil, živil za posebne zdravstvene namene, medicinske pripomočke in kozmetiko.

New Nordic
Hair Volume™

  • Prehransko dopolnilo z izvlečki jabolka, prosa, preslice, aminokislin, biotina, cinka in bakra
  • Vir cinka in biotina za ohranjanje zdravih las
  • Neto količina: 30 tablet = 40,7 g

21.91

Končna cena:
Cena na kos:

Opis

ZADNJE NAGRADE

Učinek Hair Voluma™

Prvi korak, ki je najpomembnejši od vseh, je osredotočenje na lepoto od znotraj. Izredno pomembno je zagotoviti, da lasni mešički dobijo hranila, potrebna za normalno rast las. Hair Volume™ je klinično dokazano učinkovita tableta za lase, ki daje vidno gostejše, lepše in sijoče lase. Temelji na jabolčnem ekstraktu v kombinaciji s prosom, preslico, aminokislinami, biotinom, cinkom in bakrom. Hair Volume™ daje hranila lasišču in lasnemu mešičku, kjer nastajajo lasje

Jabolko

Drevo jabolka Malus domestica Borkh raste samo na severnem delu Neaplja, in sicer na posebni vulkanski prsti. Drevesa se ne morejo razmnoževati sama, zato jih je potrebno v sezoni cvetenja oprašiti s čebelami, da se lahko razvijejo plodovi.

Da se zagotovi najvišja standardizirana kakovost se jabolka nato pobere, pretlači, posuši in ekstrahira po posebnem protokolu. Na ta način se ohranijo želene snovi iz jabolka.

Proso

Proso Panicum miliaceum L. je vrsta žita brez glutena, ki izvira iz Kitajske. Rastlina živi eno leto in lahko doseže višino 120 cm. Je močno žito, ki lahko raste skoraj povsod. Proso vsebuje približno 11% beljakovin in ima visoko vsebnost B vitaminov.

 

Preslica

Preslica Equisetum arvense, L. je prarastlina, plemenita zdravilna rastlina, ki krepi telo in je edini živeči rod iz družine presličevk. Ima kolenčasta stebla iz katerih izraščajo stranski poganjki in dajejo rastlini vretenasto obliko. Preslica vsebuje ogromno silicija, poznanega tudi kot minerala mladosti.

 

Pantotenska kislina

Pantotenska kislina ali vitamin B5 je v vodi topen vitamin, ki je esencialnega pomena za metabolizem maščob, ogljikovih hidratov, različnih aminokislin in alkohola, obenem pa prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter rasti in regeneraciji.

Biotin

Biotin ali vitamin B7 je v vodi topen vitamin, ki je ključnega pomena za zdravje las, nohtov in sluznic ter ima pomembne funkcije pri presnovi makrohranil, razgradnji esencialnih aminokislin, nastanku maščobnih kislin ter pomaga pri delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovanju.

Cink

Cink je za človeka nujno potreben element, saj je prisoten v vseh telesnih tkivih in tekočinah. Prispeva k ohranjanju zdravega vida, las, nohtov, kosti in kože, pomemben je za normalno delovanje imunskega sistema, nevrološke funkcije, reproduktivne funkcije, celjenje ran in normalno rast ter razvoj organizma. Zaradi pomanjkanja cinka se lahko pojavijo slabši imunski odziv, zmanjšan apetit, zaostajanje v rasti, kožne razjede, izguba las in diareja.

Baker

Baker je mikroelement, ki ga je potrebno zaužiti s prehrano. Pomemben je za organizem saj sodeluje v številnih fizioloških funkcijah v telesu in je pomemben za rast, imunsko obrambo organizma, zdravje kosti, dozorevanje rdečih in belih krvničk, presnovo železa, holesterola in glukoze, delovanje živčnega sistema, obarvanost kože in las, nastanek elastičnih in vezivnih tkiv ter zaščito celic pred oksidativnim stresom, obenem pa je gradnik encimov in beljakovin.

 

Izbrane sestavine

Vsebnost cinka in biotina pomaga vzdrževati normalne lase in normalno kožo. Cink pomaga tudi pri vzdrževanju normalnih nohtov. Baker prispeva k normalni pigmentaciji las.

Sestavine1 tableta% PDV*
izvleček jabolka300 mg **
izvleček prosa 250 mg **
izvleček preslice200 mg **
L-cistein60 mg**
L-metionin50 mg **
pantotenska kislina30 mg 500
cink8 mg80
baker0,4 mg40
biotin475 µg 950

* priporočen dnevni vnos
** PDV ni določen

Sestavine: polnilni sredstvi: mikrokristalna celuloza, zamrežena natrijeva karboksimetilceluloza; izvleček jabolka Malus domestica, Borkh; izvleček prosa Panicum miliaceum L.; izvleček preslice Equisetum arvense L.; L-cistein; L-metionin; kalcijev D-pantotenat; površinsko aktivni snovi: magnezijeve soli maščobnih kislin, hidroksipropilmetilceluloza; cinkov oksid; sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid; bakrov sulfat; D-biotin.

Priporočeno odmerjanje: 1 tableta dnevno.

Opozorila: priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog sta pomembna.
V primeru nosečnosti, dojenja, preobčutljivosti ali alergij na katero od sestavin tega izdelka se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.
Tega izdelka naj ne uživajo dojenčki, otroci in mladostniki mlajši od 11 let.

Način shranjevanja: izdelek hranite v suhem in temnem prostoru, v originalni embalaži, pri temperaturi nižji od 25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Kakovost: izdelano in testirano v EU ob farmacevtskem nadzoru glede čistosti in sestave. Za zagotavljanje makimalne kakovosti so tablete pakirane v potisni ovoj. Le-ta, za razliko od tablet v plastenki, preprečuje stik tablet s kisikom do trenutka odrtja posamezne tablete.