New Nordic Zuccarin™ 5 kos

  • Prehransko dopolnilo s standardiziranim izvlečekom bele murve in kroma
  • Za uravnavanje telesne mase
  • Pomaga pri prebavi in absorpciji hranil
  • Krom ima vlogo pri presnovi makrohranil in prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi
  • Neto količina: 5 x 60 tablet = 271 g

Original price was: 109.75€.Current price is: 93.29€.

Končna cena:
Cena na kos:

Opis

Zuccarin učinek

Mnoga živila vsebujejo tako imenovani “skriti sladkor”, kar lahko privede do zaužitve več ogljikovih hidratov, kot si želite. Zuccarin™ zmanjša absorbcijo ogljikovih hidratov iz sladkorjev in škroba ter uravnava nivo sladkorja v krvi. Tableta vsebuje polek izvlečka bele murve tudi krom.

Krom ima vlogo pri presnovi maščob, ogljikovih hidratov in beljakovin ter prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.

Bela murva

Bela murva Morus alba raste v toplih in subtropskih regijah v Evropi, Aziji, Afriki in Ameriki. Drevesa lahko dosežejo od 10 do 15 m višine. Sadeži bele murve vsebuje velike količine vitamina C, vitamina K, železa in kalcija ter beljakovin.

Japonci že več kot 750 let po obrokih pijejo čaj iz listov bele murve, saj ima dober učink na krvni sladkor. Številne klinične študije kažejo, da ekstrakt bele murve dobro vpliva na stabilizacijo ravni sladkorja v krvi. V Zuccarinu™ je uporabljen ekstrakt iz listov bele murve.

Krom

Krom je esencialen element, ki je za človeka nujno potreben. Ta mikroelement je vključen v metabolizem maščob in ogljikovih hidratov. Ker krom vpliva na izločanje inzulina, je zelo pomemben za dober metabolizem ogljikovih hidratov, maščob in beljakovin. Krom prispeva tudi k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.

Sestavine3 tablete% PDV*
izvleček murve1200 mg**
krom20 µg50

* priporočen dnevni vnos
** PDV ni določen

Sestavine: izvleček bele murve Morus alba L.; polnilni sredstvi: mikrokristalna celuloza, dikalcijev fosfat; sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, hidroksipropilmetilceluloza; kromov pikolinat.

Priporočeno odmerjanje: tri tablete 15 minut pred jedjo, skupaj z vodo.

Opozorila: priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog sta pomembna.
V primeru nosečnosti, dojenja, preobčutljivosti ali alergij na katero od sestavin tega izdelka se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.
Tega izdelka naj ne uživajo dojenčki, otroci in mladostniki mlajši od 11 let.

Način shranjevanja: izdelek hranite v suhem in temnem prostoru, v originalni embalaži, pri temperaturi nižji od 25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Kakovost: izdelano in testirano v EU ob farmacevtskem nadzoru glede čistosti in sestave. Za zagotavljanje makimalne kakovosti so tablete pakirane v potisni ovoj. Le-ta, za razliko od tablet v plastenki, preprečuje stik tablet s kisikom do trenutka odrtja posamezne tablete.