Slovensko podjetje, ustanovljeno za proizvodnjo prehranskih dopolnil, živil za posebne zdravstvene namene, medicinske pripomočke in kozmetiko.

Neuronal®

  • Normalizirajte delovanje živčnega sistema
  • Vsebuje ključne vitamine B-kompleksa
  • Dodani nukleotidi povečajo učinkovitost delovanja
  • Dokazan učinek že po 20 kapsulah
  • Dolgoročna podpora organizmu
  • Prehransko dopolnilo brez stranskih učinkov
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Neto količina: 20 kapsul

24.97

Končna cena:
Cena na kos:

Opis

Za normalizacijo živčnega sistema

Neuronal® je edinstven prehranski dodatek, ki združi moč nukleotidov in vitaminov B-kompleksa (niacin, B6, tiamin, folna kislina in B12). Vsi vitamini B so skrbno izbrani in igrajo ključno vlogo pri normalnem delovanju živčnega sistema.

Moč Neuronala® se skriva v kombinaciji vitaminov B z dodanimi nukleotidi, s čimer boste poskrbeli za dolgoročno korist v nasprotju z običajnimi tabletami, ki delujejo akutno. Določena tkiva, še posebej možgani, včasih ne morejo zagotoviti zadostne količine nukleotidov z lastno sintezo, zato je pomembno, da jih dovajamo. Z nukleotidi boste svojemu telesu in možganom pomagali pri ohranjanju svojega genetskega materiala ter poskrbeli za normalno delovanje organizma.

Neuronal - za normalno delovanje živčnega sistema

Periferno živčevje

Periferne živčne motnje, ki prizadenejo več kot 8% prebivalstva, so razširjen problem z raznolikimi patološkimi spremembami. Kljub različnim oblikam nevropatij je skupno vsem delovanje makrofagov, ki fagocitirajo mielinske ovojnice in aksone. 

Mielin predstavlja podaljšano in modificirano plazemsko membrano, ki ščiti aksone perifernih živcev in pospešuje prevodnost živčnih signalov. Njegova vloga je ključnega pomena za pravilno delovanje živčnega sistema. 

Za sprožitev procesov regeneracije in obnove mielinskih ovojnic so potrebne različne snovi, kot so nukleotidi, beljakovin, fosfolipidi in vitamini. Te sestavine so ključne za obnovitev zdravja perifernih živcev.

Učinek Neuronala® na bolečine v hrbtenici

Učinek Neuronala®

Neuronal® je izjemno prehransko dopolnilo v kapsulah, ustvarjeno za globoko notranje delovanje, kar omogoča dolgoročne in kompleksne koristi, v nasprotju z običajnimi protibolečinskimi tabletami.
Mnoge klinične študije so preučevale pozitiven učinek nukleotidov pri lajšanju težav, ki izvirajo iz hrbtenice. Bolniki, ki so uporabljali prehransko dopolnilo Neuronal®®️, so pokazali statistično značilno izboljšanje gibljivosti in zmanjšanje težav v hrbtu pri stanjih, ki izvirajo iz problemov z živci.
Srce Neuronal®️-a® je patentiran kompleks NCFR-6®️, izjemna združitev nukleotidov in vitaminov B-kompleksaVse sestavine so izbrane na podlagi pozitivnih rezultatov kliničnih raziskav in imajo izjemno pomemben učinek na delovanje živčnega sistema.
Nukleotidi so hranljive snovi in delujejo v notranjosti telesa (neposredno na živce) ter tako pomagajo odpraviti vzrok težav. Vitamini družine B pa so nujno potrebni za človeško telo, saj igrajo ključno vlogo pri normalnem delovanju našega živčnega sistema.Tiamin in niacin prispevata k normalnemu delovanju živčnega sistema. Vitamin B6 izboljšuje delovanje živčnega sistema in pomaga pri sintezi cisteina. Folna kislina igra ključno vlogo pri delitvi celic in normalni sintezi aminokislin. Vitamin B12 pa prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema ter procesu delitve celic.

Nukleotidi

Najnovejše ugotovitve o delovanju nukleotidov, glavni aktivni učinkovini v Neuronalu®, kažejo na bistveno izboljšanje rezultatov pri težavah, ki izvirajo iz problemov z živci.

Nukleotidi so ključni gradniki nukleinskih kislin DNK in RNK, bistveni nizkomolekularni spojini v celicah, ki igrajo ključno vlogo v različnih biokemičnih procesih. Nekatera tkiva, še posebej tista z visoko metabolno aktivnostjo, kot so možganska tkiva, ne morejo vedno zadostiti povečanim potrebam po nukleotidih zgolj s svojo lastno sintezo. Zato je nujno, da jih dodatno dovajamo. Povečana potreba po nukleotidih se najpogosteje pojavi ob poškodbah tkiv in motnjah v fizioloških procesih. 

Nukleotidi so ključni gradniki za ohranjanje in obnovo genetskega materiala, ter so nepogrešljivi za pravilno delovanje celic in organizma kot celote. Razumevanje njihove vloge in pomena za zdravje je ključno.

B-vitamini

Vitamine skupine B sestavlja osem različnih vitaminov B, ki, čeprav kemično različni, se pogosto združijo pod izrazom »B-kompleks« zaradi njihovega sinergičnega delovanja na številne ključne funkcije v telesu.

Dodatek vitaminov B ugodno vpliva na delovanje živčnega sistema, spodbuja normalne fiziološke funkcije in podpira normalen metabolizem pri pridobivanju energije. Čeprav se vitamini skupine B naravno nahajajo v različnih živilih, so občutljivi na izgubo ali uničenje med shranjevanjem, pripravo in kuhanjem. Poleg tega se večina teh vitaminov izgubi med procesom rafiniranja žit in zrnatih izdelkov. Kljub temu, da se nekateri vitamini nadomeščajo s postopkom obogatitve, mnogo visoko predelane hrane še vedno pomanjka zadostnih količin vitaminov skupine B. Neuronal® pa vsebuje ključne vitamine B, kot so tiamin, niacin, vitamin B6, folna kislina in vitamin B12, za ohranjanje vitalnosti in energije. 

Neuronal garancija zadovoljstva
Sestavine 1 kapsula% PDV*
UMP nukleotid 50 mg**
niacin20 mg125
vitamin B64,2 mg300
tiamin3 mg272,2
folna kislina400 µg200
vitamin B129 µg 360

* priporočen dnevni vnos
** PDV ni določen

Sestavine: koruzni maltodekstrin; sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza; uridin 5' monofosfat, dinatrijeva sol; niacin (nikotinamid); sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin; vitamin B6 (piridoksin hidroklorid); tiamin (tiamin hidroklorid); sredstvo proti sprijemanju: smukec; folna kislina (pteroilmonoglutaminska kislina); cianokobalamin.
Ovojnina kapsule je izdelana iz rastlinske hidroksipropil metilceluloze (HPMC) in titanovega dioksida (barvilo).

Priporočeno odmerjanje in način uporabe: 1 kapsula dnevno, z nekaj tekočine.

Opozorila: priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog sta pomembna.
V primeru nosečnosti, dojenja, preobčutljivosti ali alergij na katero od sestavin tega izdelka se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

Način shranjevanja: izdelek hranite v suhem in temnem prostoru, v originalni embalaži, pri temperaturi nižji od 25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Kakovost: izdelano in testirano v EU ob farmacevtskem nadzoru glede čistosti in sestave. Za zagotavljanje maksimalne kakovosti so kapsule pakirane v potisni ovoj. Le-ta, za razliko od kapsul v plastenki, preprečuje stik kapsul s kisikom vse do trenutka odprtja posamezne kapsule.