Bruta GmbH AirmenBeans™ 5 kos

  • Za naravno poživitev, budnost in večjo zbranost
  • 250 mg kofeina iz izvlečka guarane
  • 175 mg kofeina iz izvlečka kave
  • Za voznike, dijake in študente, uslužbence, žurerje, zdravnike, nočne delavce, …
  • Pakiranje: 5x (3x 21) tablet

Original price was: 53.25€.Current price is: 45.26€.

Končna cena:
Cena na kos:

Opis

Star indijanski trik

Južnoameriški piloti (airmeni) so bili med napornim celodnevnim poletom sposobni ohranjati budnost, zbranost in splošno psihofizično zmogljivost. Skrivnost njihove vzdržljivosti so bili bonboni iz kave, guarane in sladkornega trsa, narejeni po tradicionalnem indijanskem receptu.

Originalna receptura pastil AirmenBeans™ je prilagojena najnovejšim znanstvenim dognanjem. Poživljajoče lastnosti so ostale nespremenjene, okus pa je izboljšan. Nezdrav, prečiščen sladkor je zamenjan s sladilom maltitol. Danes nudijo pastile AirmenBeans™ prijetno doživetje za vaš duh in telo.

Guarana

Guarana Paullinia cupana je zimzelena plazeča rastlina, ki izvira iz porečja Amazonke in je zelo razširjena v Braziliji. Uspeva le v tropskem deževnem gozdu, kjer so visoke temperature in veliko padavin. Ima značilne velike liste in cvetove, znana pa je po svojem sadežu v velikosti kavnega zrna. Sadeži so rdečkaste barve in imajo črna semena ovita v bel plašček, zato izgledajo kot očesa. Guarano se pogosto uporablja kot prehransko dopolnilo, saj vsebuje kofein in ima poživitveni učinek.

Indijanci so odkrili poživljajočo moč guarane. Njena semena so zdrobili in jih popražili. V primerjavi s kavo vsebuje guarana štirikrat več kofeina. Pri uživanju kave občutimo krajši učinek, medtem ko posebni tanini v guarani omogočajo večurno blago sproščanje kofeina v telo.

Priporočeno odmerjanje in način uporabe

Vzamite 1 pastilo po potrebi, neodvisno od obroka.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. V primeru nosečnosti, dojenja, preobčutljivosti ali alergij na katero od sestavin tega izdelka se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

Sestavinena 100 g
energijska vrednost 604 kJ / 143 kcal
maščobe0,6 g
beljakovine0 g
ogljikovi hidrati 40,8 g
kofein iz izvlečka guarane 260 mg
kofein iz izvlečka kave 175 mg